Slider 1
Slider6
Slider 2

Η βιοτεχνία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, εδώ και 32 χρόνια, ειδικεύεται και κατασκευάζει είδη και εξοπλισμό για Γραφεία Τελετών καθώς και εσωτερικές επενδύσεις φερέτρων.

Κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς και πάντα με σεβασμό και μεράκι η βιοτεχνία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των πωλήσεων φερέτρων.

Στην ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, με συνέπεια και αξιοπιστία. Επίσης δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με μοναδικά χειροποίητα προϊόντα, διατηρώντας τα επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών. Η βιοτεχνία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, από την αρχή της λειτουργίας της έχει να επιδείξει μόνο πετυχημένες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων και την συνεχή ενημέρωση και ανανέωση των σχεδίων μας.

Ελένη Δασκαλάκη
Ελένη Δασκαλάκη
απο αριστερά προς το δεξιά Αλέξανδρος, Εμμανουήλ  και δεξιότερα Γεώργιος Δασκαλάκης
απο αριστερά προς το δεξιά Αλέξανδρος, Εμμανουήλ και δεξιότερα Γεώργιος Δασκαλάκης
Ελένη Δασκαλάκη
Ελένη Δασκαλάκη

Ο σεβασμός, η πίστη και η αγάπη της για αυτό που έκανε φάνηκε άμεσα και σε συνάρτηση με τις μεγάλες ανάγκες και ανταπόκριση της αγοράς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίχθηκε η βιοτεχνία μας στην μεγαλύτερη του χώρου.


profil2

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα ξεκινάει το 1984, όταν η ιδρυτής της εταιρείας, Ελένη Δασκαλάκη, ξεκίνησε την δραστηριότητά της με πολύ κόπο και τις δυσκολίες της εποχής κατασκευάζοντας μόνο μαξιλάρια και φιόγκους. Σαν πρώτη ύλη χρησιμοποιούσε κορδέλες από στέφανα που τα προμηθεύονταν από Γραφεία Τελετών. Κατά το ξεκίνημα η βιοτεχνία μας εξυπηρετούσε μόνο  Γραφεία Τελετών σε Αθήνα και Πειραιά.

Ο σεβασμός, η πίστη και η αγάπη της για αυτό που έκανε και σε συνάρτηση με τις μεγάλες και συνεχείς ανάγκες της αγοράς, ανέδειξαν την βιοτεχνία μας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί πανελλαδικά σε μία από τις μεγαλύτερες στον χώροτης.

Η βασική φιλοσοφία της εταιρείας ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ήταν, είναι και θα είναι η ποιότητα των προϊόντων μας, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στις απαιτήσεις των πελατών μας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς πορείας και αυτό αποδεικνύεται από το ευρύ πελατολόγιο που εκτείνεται σε όλη τη Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό ήταν πάντα το κίνητρο της εταιρείας ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ για εξέλιξη και το μέσο για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι προκειμένου να ανταποκρινόμαστε καθημερινά, στις ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις αλλά και στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα των πελατών μας τηρώντας πάντα τα κριτήρια της ποιότητας και της εξυπηρέτησης που θέτει η αγορά.

Η διατήρηση όλων αυτών βασίζεται κατά κύριο λόγο στο ότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας από έμπειρους υπαλλήλους υπό την επίβλεψη και αυστηρό έλεγχο ποιότητας από τα αδέλφια Δασκαλάκη. Παράλληλα η εταιρεία, παρά την δεδομένη ασταθή κατάσταση της αγοράς καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς προσφέροντας θέσεις εργασίας. Γνωρίζοντας πως αυτές οι παράμετροι επιφέρουν μεγαλύτερο κόστος κατασκευής και ενώ ταυτόχρονα κάποιες ανταγωνιστικές εταιρείες εισαγάγουν από φτηνές αγορές του εξωτερικού, καταφέρνουμε να διατηρούμε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας που μας χαρακτηρίζουν ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε τις υπάρχουσες επιτυχημένες αλλά και νέες συνεργασίες μας.

Μέσα από αυτή την σελίδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθώς επίσης και τους υπαλλήλους μας για την μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία μας.

Διευθύνων Σύμβουλος

Εμμανουήλ Δασκαλάκης